Wij bieden graag oplossingen voor uw problemen

EEN VERANKERINGSSYSTEEM OPTIMA FORMA DANKZIJ DE INSTALLATIETECHNIEK

Wij weten hoe belangrijk het is om een verankeringssysteem te hebben waar u op kunt vertrouwen.
Elke situatie is anders. We maken gebruik van onze ervaring en houden rekening met alle omstandigheden.
Met de innovatieve techniek die we toepassen kunnen we zonder gebruik van duikers dieptes tot 40 meter bereiken.
Wij maken gebruik van de juiste machines en materialen om het systeem zo goed mogelijk te installeren.

Dankzij ons sterke en betrouwbare verankeringssysteem, (die permanent of tijdelijk bevestigd kunnen zijn), zullen drijvende constructies jarenlang meegaan. In bijvoorbeeld kustgebieden, lagunes en meren, zullen de verankeringssystemen onder extreme omstandigheden jarenlang meegaan.

Door de keuze voor een bepaald type anker, de montagemethode en het feit dat er geen duikers worden gebruikt, is de uitvoering veilig, snel, en zeer rendabel. Dit in vergelijking met andere verankeringssystemen.

Het proces van de installatie laat een minimale aantasting van de bodem achter. De ankers zullen door het gebruik van lijnen geen enkele impact hebben op de rest van de bodem. Dit betekent dat er weinig tot geen schade zal zijn. Dit in tegenstelling tot andere installatieprocessen die vaak gebruik maken van kettingen.

Ons verankeringssysteem kan worden gebruikt voor het aanleggen van diverse constructies in de bodem.
Denk hierbij aan grote drijvende zonneparken, drijvende steigers, viskwekerijen, (markerings) boeien, ankers pontons, en troebelheidsbarrières.

Een totaal pakket

Wij bieden een totaalpakket. Dit betekent dat wij het gehele proces van de planning, het opmaken van de vereiste documenten, het VGM-plan, het voorbereiden en regelen van het benodigde materieel  voor u kunnen verzorgen. Tevens zorgen wij voor het personeel, het transport van en naar de locatie en het plaatsen van de ankers.

Tijdens de opstart van het project zullen we (met een krachtberekening) vaststellen welke soort lijnen nodig zijn om de drijvende constructie te bevestigen. De montage van de gehele lijn is afhankelijk van de hoeveelheid druk die op bepaalde bevestigingspunten wordt uitgeoefend.

De lijn bestaat uit segmenten en kan een combinatie zijn van flexible lijn en Dyneema, alleen flexibele lijn, alleen Dyneema of elk ander type gewenst type lijn. De Dyneema en flexibele lijnen zijn beide ontworpen om zware omstandigheden te doorstaan. Het verschil is dat de flexibele lijn zoals het woord zegt, flexibel is en zelfs in de meest extreem denkbare situaties gebruikt kan worden.

De in Nederland geproduceerde Dyneema lijn is voorzien van een speciale coating. Dit maakt de lijn slijtvast en duurzaam. Deze lijn heeft een treksterkte van ongeveer 45 ton. Andere soorten lijnen zijn op aanvraag.

Naast het regelen van de lijnen kunnen we ook het bevestigingsmateriaal en het koppelen van de lijnen verzorgen.

Na de installatie is het mogelijk om ons in te huren voor een 1 of 5 jarige inspectie.
Daarnaast zijn er extra opties op aanvraag mogelijk, zoals het regelen en plaatsen van een flexibele aanlegsteiger, een golfbreker, transport van stroomkabels naar de wal en verschillende soorten ankers.

Het is ook mogelijk om ons in te huren voor slechts enkele elementen van het totaalpakket.

Wij plaatsen verankeringssystemen tot een diepte van 40 meter. Als de situatie vraagt om een oplossing voor meer dan 40 meter diepte kunnen we gebruik maken van een ander type machine. Daarmee kunnen we dieptes tot 200-300 meter kunnen bereiken. De type ankers die wij plaatsen zijn klapankers, H-balken en betonblokken. Dankzij een 3D GPS-systeem worden de ankers met de hoogste nauwkeurigheid geplaatst.

Oplossingen

Met een vakkundig team en kwalitatief hoogwaardige machines, voeren we het project uit tot het gewenste resultaat.
Wanneer u een omvangrijk project heeft dat de expertise van meerdere vakgebieden vereist, is het mogelijk om een team van specialisten te vormen.
Daarbij hanteren we een hoge standaard als het gaat om veiligheid, kwaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie.

Het is onze overtuiging dat een project alleen kan slagen met de juiste methode, ervaren mensen en hoogwaardige machines en materieel.

IN HET KORT

Wij bieden:

  • Een verankeringssysteem waar u op kunt vertrouwen

  • 30 jaar ervaring met maatwerk in de waterbouw sector

  • Betrouwbaar advies om een veilig en duurzaam project te realiseren

  • Een totaalpakket om u volledig te ontzorgen

  • Hoogwaardige machines en materieel, speciaal ontwikkeld om aan de benodigde resultaten te voldoen

  • Een vakkundig team van technici, monteurs, projectmanagers en veldmedewerkers

  • Een hands on mentaliteit die bijdraagt aan de efficiëntie van het project